DJane Delua

Billede af DJane Delua

Den unge 23 årige ambitiøse partypige er bosat i kbh! Officiel Dj siden 28 juli 2012. Hun havde sin debut på TEMPO CLUB i KBH. Delua har det seneste år stormet frem med sin vanvittige energi bag pulten, og nøje udvalgte tracks, der med garanti får folk op af stolene- og ud på dansegulvet!
Genren er Fullon - psytrance. Det kan i nogles ører godt lyde hårdt - men Deluas kendetegn her på monstermix er, at der ofte er en rød tråd i form af melodi og vokal i mange af numrene, hvilket kan være atypisk i den genre. Hun spiller ofte hårdere til de større psytrancefester, men glæder sig altid til at fyre den af i monstermix med sine melodiske godter!

Når Delua ikke er ude og sætte gang i nattelivet, læser hun til sygeplejerske, og arbejder. En travl ung dame med mod på livet, og masser af overskud! Dette kan mærkes i hendes musikvalg, der ofte sprudler af psykedelisk energi og tunge rytmer!

Musikken hun spiller skal høres HØJT! - så gør jer selv en tjeneste og skru op , og fyr den af til monstermix's nyeste, og hårdeste dj!

Delua kan opleves live rundt omkring i DK.
Har du spørgsmål, vil du booke hende – eller er du interesseret i at vide hvor, og hvornår hun spiller - Følg hende på hendes side.

DJane Delua har spillet 6 gange i Monstermix.

Se alle playlister fra DJane Delua