DJ Sasj

Billede af DJ Sasj

Spiller næste gang den 23/01-2021 kl. 23

DJ SASJ, alias Sven A.S. Christiansen, 30 år gammel. Jeg startede som DJ i 1999, og i løbet af 2003/2004 kom der for alvor lidt mere gang i 'karrieren', jeg har bl.a. spillet på den nu tidligere kendte trance club, Club Gorgeous i KBH, som opvarmnings DJ og derudover har jeg bl.a. også spillet til Aalborg Karneval med Raveplanet, et par Trancemaster fester i København samt ved Copenhagen Pride pre party og ved andre lejligheder har jeg også vist min kunnen bag pulten! Desuden var jeg en del af det nu tidligere Spinners Crew. Af nyere optrædener, har jeg et par gange gæstet bl.a. Transition festerne samt Distortion i 2016.

Er resident dj her på Monstermix! Sidste lørdag hver måned er jeg bag pulten, og leverer dig et lækkert mix af det nyeste indenfor trance og progressive. Vi lyttes ved! :)

Jeg kan desuden også høres hver tirsdag aften på Partyzone.nu fra 19-20!

Derudover har jeg været med til DDJB foreløbig en enkelt gang. Spillestilen er progressive, tech, melodisk, uplifting, vokal og pure bangin’ trance!

Jeg skriver desuden anmeldelser, nyheder mv. for trancedjs.dk, Partyzone.nu, Ivibes.nu, Trancefix.nl og har løbende gang i lidt andre projekter ved siden af, samt arbejde for Always Alive Recordings/Daniel Kandi, og meget andet PR arbejde mv. også.

Gør alt hvad jeg kan for at fremme undergrundskulturen og den elektroniske musik i DK og nyder at være dj:-)

Trance is my passion and life!

Booking/ kontakt: djsasj@gmail.com

Lyt på soundcloud.com/djsasj og mixcloud.com/djsasj

DJ Sasj har spillet 198 gange i Monstermix.

Se alle playlister fra DJ Sasj