Academia (Will Orion)

Billede af Academia (Will Orion)

Født i 1988 i Hobro, Danmark, Willem Osuch a.k.a. Academia har siden 2006 fundet ud af, at elektronisk musik er simplethen noget af det bedste menneskeheden har nogensinde skabt.

Efter et otte-års ophold i USA, hvor Academia blandt andet blev introduceret til trance musik, har han valgt at komme tilbage til Danmark og lære at DJ og producere elektronisk musik.

Hvad begyndte som en fast afhængighed til trance musik har langsomt udviklet sig til et fast religion. Alt fra hardstyle, house, drum n’ bass, techno, trance og mere, er hvad Academia er om. Og det vil han nu dedikere hans liv på at udvide og lytte til.

Academia har nu DJ’et i to år og producerer hans eget trance show, Trance Odyssey, udgivet på SoundCloud og PartyZone.nu. Han er desuden også en fast månedlig DJ på danske radio station, Monstermix hvor han udforsker alle typer af elektronisk musik.

Desuden er Academia også en halvdel af det sprit-nye danske trance projekt, Transition hvor han sammen med DJ og gode ven, Frank Urbaniak holder trance fester og raves i København og forhåbenligt i udlandet.

For Academia, handler det om trance og EDM og prøver nu at forbedre hans talenter og sprede hans musikalske evner til alle de trance og dance-glade mennesker over hele verden.


Academia (Will Orion) har spillet 73 gange i Monstermix.

Se alle playlister fra Academia (Will Orion)